or. Cahul, str. Piața Independenței 1, Blocul de Studii A

029-932-025

Felicitări studenților de la specialitatea Pedagogie în învățământul primar și pedagogie preșcolară

Dragi studenți ai specialității Pedagogie în învățământul primar și pedagogie preșcolară de la Facultatea de Științe Umaniste și Pedagogice, vă transmitem cele mai sincere felicitări pentru reușita deosebită de a susține teza de licență Aceasta este o realizare remarcabilă, care demonstrează angajamentul, pasiunea și dedicația dumneavoastră față de educația timpurie și dezvoltarea copiilor.

Absolvirea acestei etape importante în parcursul academic vă plasează în poziția de a avea un impact semnificativ asupra vieților copiilor și a comunităților în care veți lucra. Munca și efortul dumneavoastră au culminat acum într-un moment de triumf, iar noi suntem mândri să vă numărăm printre absolvenții noștri.

Vă încurajăm să vă folosiți cunoștințele și competențele dobândite pentru a fi ghid și inspirație pentru copiii din învățământul primar și preșcolar. Rolul dumneavoastră ca pedagog este unul esențial în formarea și dezvoltarea lor, oferindu-le o bază solidă pentru învățare și creștere armonioasă. Sunteți în măsură să creați mediul potrivit pentru ca fiecare copil să își descopere și să își valorifice potențialul în cel mai bun mod posibil.

Felicitări pentru realizarea acestei teze de licență și pentru toate eforturile depuse pe parcursul studiilor universitare! Vă dorim succes în continuare în cariera dumneavoastră și suntem siguri că veți fi un profesionist dedicat și inspirat, aducând o contribuție semnificativă în domeniul educației timpurii.

Cu cele mai bune urări,
Echipa Facultății de Științe Umaniste și Pedagogice