or. Cahul, str. Piața Independenței 1, Blocul de Studii A

029-932-025

Felicitări studenților de la specialitatea Limba engleză și franceză și specialitatea Limba engleză!

Astăzi, comunitatea academică a Facultății de Științe Umaniste și Pedagogice felicită studenții de la specialitatea Limba engleză și franceză, FEF 1901 și studenții de la specialitatea Limba engleză, FE 2001, care și-au susținut cu succes tezele de licență. Este un moment deosebit, care marchează finalizarea cu succes a unei etape importante în parcursul vostru academic.

Felicitările noastre se îndreaptă către dumneavoastră pentru munca și devotamentul pe care le-ați investit în realizarea acestui proiect deosebit. Sesiunea de susținere a tezelor de licență reprezintă un moment crucial în formarea academică, iar faptul că ați trecut cu brio prin această etapă demonstrează nu doar abilitățile dumneavoastră lingvistice, ci și maturitatea profesională pe care ați dobândit-o de-a lungul anilor.

Vă încurajăm să vă bucurați de această realizare remarcabilă și să priviți încrezători în viitorul profesional. Eforturile și perseverența au fost răsplătite, iar acum sunteți pregătiți să vă puneți în practică cunoștințele și aptitudinile dobândite în timpul studiilor.

De asemenea, nu putem să nu menționăm și contribuția cadrelor didactice care v-au îndrumat și susținut pe parcursul elaborării tezelor de licență. Acești profesori dedicați și pasionați v-au ghidat în procesul de cercetare și v-au încurajat să vă depășiți limitele, ajutându-vă să deveniți profesioniști pregătiți să facă față provocărilor domeniului.

Felicitări și tuturor celor care au fost alături de voi pe parcursul acestei călătorii, familie și prieteni, care v-au susținut și v-au încurajat în momentele dificile.

Rezultatele obținute reprezintă un motiv de mândrie nu doar pentru dumneavoastră, ci și pentru întreaga comunitate academică. Vă încurajăm să continuați să vă dezvoltați abilitățile lingvistice și să vă implicați în activități care vă vor permite să vă perfecționați continuu.
Suntem mândri de dumneavoastră și suntem convinși că veți reuși în tot ceea ce vă propuneți în viitorul vostru profesional.

Cu cele mai sincere felicitări,

Comunitatea academică a Facultății de Științe Umaniste și Pedagogice