or. Cahul, str. Piața Independenței 1, Blocul de Studii A

029-932-025

Felicitări masteranzilor de la specialitatea Istoria Spațiului Sud-Est European: Studii, Metodologie și Didactică!

Cu bucurie și mândrie, Facultatea de Științe Umaniste și Pedagogice vă felicită sincer pentru reușita extraordinară de a susține teza de master la specialitatea Istoria Spațiului Sud-Est European: Studii, Metodologie și Didactică. Aceasta este o performanță remarcabilă, care evidențiază pasiunea, dedicarea și efortul dumneavoastră în explorarea și înțelegerea istoriei complexe a regiunii Sud-Est Europene.
Prin finalizarea cu succes a acestei etape importante în parcursul academic, sunteți acum pregătit să contribuiți semnificativ la domeniul studiilor istorice și la înțelegerea spațiului
Sud-Est European. Munca și determinarea dumneavoastră s-au concretizat într-un moment de triumf, iar noi suntem mândri să vă numărăm printre absolvenții noștri.
Felicitări pentru realizarea acestei teze de master și pentru toate eforturile depuse pe parcursul studiilor universitare! Vă dorim succes în continuare în cariera dumneavoastră și suntem convinși că veți aduce contribuții valoroase în domeniul istoriei și al educației.

Cu cele mai sincere urări,
Echipa Facultății de Științe Umaniste și Pedagogice