or. Cahul, str. Piața Independenței 1, Blocul de Studii A

029-932-025

Felicitări grupa PP 1802!

Astăzi ne bucurăm să sărbătorim finalizarea studiilor pentru grupa PP 1802, învățământ cu frecvență redusă, specialitatea Pedagogie în învățământul primar și pedagogie preșcolară, de la Facultatea de Științe Umaniste și Pedagogice — USC, Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul.
Această realizare reprezintă un moment deosebit pentru acești studenți, care au parcurs cu succes un traseu academic plin de provocări și învățăminte prețioase. ÎI felicităm pentru dedicarea și angajamentul lor în timpul acestor ani de studiu.
Dorim transmitem sincere mulțumiri întregului nostru corp profesoral, care a ghidat și susținut această grupă de studenți pe parcursul acestei călătorii educaționale. Contribuția dumnealor în formarea viitorilor pedagogi a fost esențială și le suntem recunoscători pentru pasiunea și experiența pe care au împărtășit-o cu studenții noștri.
Dragi absolvenți, sunteți acum pregătiți să vă asumați rolul de profesioniști în domeniul educației. Vă încurajăm să vă folosiți cunoștințele și abilitățile dobândite pentru a vă influența pozitiv viitorii elevi și pentru a contribui la dezvoltarea sistemului educațional.
Felicitări pentru această realizare deosebită și vă dorim mult succes în toate eforturile și aspirațiile viitoare. Sunteți modelul viitorului educației și suntem mândri să vă numărăm printre absolvenții noștri de excepție.
Cu cele mai calde felicitări, Facultatea de Științe Umaniste și Pedagogice — USC, Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul