or. Cahul, str. Piața Independenței 1, Blocul de Studii A

029-932-025

Felicitări studenților de la specialitatea Limba și literatura română

Dragi studenți de la specialitatea Limba și literatura română, Cu emoție și mândrie, ne bucurăm să vă felicităm cu ocazia susținerii tezei de licență! Ați parcurs o călătorie plină de provocări, dar ați reușit să înfruntați toate obstacolele cu curaj, pasiune și determinare.
Această reușită marchează nu doar sfârșitul unui capitol important în viața voastră academică, ci și începutul unei noi etape în care veți continua să vă dezvoltați și să vă împărtășiți pasiunea pentru literatura română.
Fiecare pagină scrisă în teza voastră este o dovadă a cunoștințelor, abilităților și dedicării voastre. Ați explorat operele literare cu inima deschisă și ați analizat profunzimea limbii române cu entuziasm. Astăzi, sunteți învingători și sunteți pregătiți să vă împărtășiți cunoștințele și pasiunea cu lumea.
Felicitări pentru această realizare remarcabilă și pentru angajamentul vostru constant în timpul studiilor! Fiecare moment de muncă depusă, fiecare noapte în care ați analizat texte, fiecare prezentare și fiecare discuție vă aduc astăzi recunoașterea meritată.
Suntem mândri de voi și suntem convinși că veți avea un impact semnificativ în domeniul literaturii și al educației.

Cu cele mai calde felicitări,
FACULTATEA DE ŞTIINŢE UMANISTE ŞI PEDAGOGICE