or. Cahul, str. Piața Independenței 1, Blocul de Studii A

029-932-025

Felicitări grupa MPTEI 2101

Dragi absolvenți,

Astăzi este o zi de mare importanță în parcursul vostru academic și profesional, deoarece ați ajuns la momentul mult așteptat al susținerii tezelor de master la specialitatea Pedagogie și tehnologii educaționale interactive. Felicitări pentru această realizare remarcabilă, grupa MPTEI 2101.
Ați parcurs un drum lung și plin de muncă pentru a ajunge aici, iar rezultatele voastre remarcabile sunt o dovadă a pasiunii și dedicării voastre. Ați învățat să îmbinați teoria pedagogiei cu tehnologiile educaționale interactive, deschizând astfel noi orizonturi în domeniul educației moderne.

Prin cercetarea voastră, ați explorat noi metode și instrumente care pot îmbunătăți experiența de învățare și pot facilita accesul la educație pentru toți.
Astăzi, comunitatea academică de la Facultatea de Științe Umaniste și Pedagogice vă felicităm pentru eforturile depuse și pentru rezultatele pe care le-ați obținut.

Vă încurajăm să vă folosiți cunoștințele și experiența acumulate în timpul studiilor voastre pentru a aduce inovație și schimbare în domeniul educației. Lumea are nevoie de profesioniști precum voi, care să valorifice tehnologia în favoarea procesului de învățare și să promoveze o educație relevantă și adaptată nevoilor societății actuale.

Vă dorim succes în cariera voastră și suntem încrezători că veți continua să faceți diferența în lumea educației.

Cu cele mai calde felicitări,

Facultatea de Științe Umaniste și Pedagogice