or. Cahul, str. Piața Independenței 1, Blocul de Studii A

029-932-025

Felicitări masteranzilor de la specialitatea Pedagogie și tehnologii educaționale interactive

Felicitări masteranzilor de la specialitatea Pedagogie și tehnologii educaționale interactive (MPTEI 2101), de la Facultatea de Științe Umaniste și Pedagogice, pentru reușita de a susține cu succes teza de master!
Ați parcurs un drum lung și ați înfruntat provocări academice complexe, dar ați demonstrat că sunteți capabili să depășiți orice obstacol. Teza de master este o dovadă a competențelor și cunoștințelor dumneavoastră pe care le-ați acumulat în timpul studiilor. Ați demonstrat înțelegere profundă și abilități practice în acest domeniu în continuă evoluție. Într-o lume tot mai digitalizată și interconectată, pedagogia și tehnologiile educaționale interactive joacă un rol crucial în procesul de învățare și dezvoltare a viitorului.
Vă felicităm pentru munca depusă și pentru angajamentul față de excelență academică. Această realizare deschide noi uși și vă oferă o platformă solidă pentru a vă urma pasiunea și a face o diferență în domeniul educației. Suntem convinși că veți continua să aduceți inovație și îmbunătățire în practica pedagogică și în utilizarea tehnologiilor educaționale interactive pentru a crea experiențe de învățare captivante și eficiente.
Felicitări tuturor și mult succes în cariera profesională. Să aveți încredere în abilitățile dumneavoastră și să continuați să explorați și să învățați în acest domeniu în continuă dezvoltare.